Lidt      Hvert

Toolkit og 18 facilitatorkort til spiludviklking med elever

 

Af: Anne og Nicolai

I det Erasmus+ støttede udviklingsprojekt Youth for Youth har vi sammen med de 5 andre deltagende organisationer udviklet et toolkit og 18 facilitatorkort til lærere, der vil gennemføre undervisningsforløb, hvor eleverne udvikler læringsspil.

Er du underviser og vil du gennemføre et læringsforløb, hvor dine elever/studerende udvikler læringsspil, kan du muligvis have glæde af det toolkit og de 18 facilitatorkort, som vi har været medudviklere af. Toolkitet er en publikation, der giver en indføring i at udvikle spil med unge, mens facilitatorkoirtene er hands-on metoder, som du kan lade dig inspirere af til din undervisning.  Kortene er af varierende sværhedsgrad og understøtter på forskellige vis 3 områder: A) Aktivt medborgerskab: At overkomme problemer og generere løsninger B) Entreprenørskab: At gå fra idé til produkt C) Udvikling af ‘soft skills’: At samarbejde og arbejde kreativt. 

De 18 kort er opdelt i 3 faser. Første fase omfatter bl.a. igangsætning, definering (af fokus) og ideudvikling.

Anden fase omfatter bl.a. udvikling af prototyper og spiltest.

Tredje fase omfatter bl.a. iterationer/forbedringer, udrulning og evaluering. 

Du kan tilgå toolkit og de 18 facilitatorkort her:

Se også vores andre blogindlæg

Turen gik til Lissabon – med elever og lærere fra Skorpeskolen

Turen gik til Lissabon – med elever og lærere fra Skorpeskolen

    Lidt      HvertTuren gik til Lissabon - med elever og lærere fra Skorpeskolen  Skrevet af: NicolaiI sidste uge deltog 4 elever fra 9. årgang, en af deres lærere og skolelederen fra Skorpeskolen i en såkaldt Game Fest i Lissabon. Her delte de et læringsspil,...

10 inspirerende eksempler på læremidler og projekter

10 inspirerende eksempler på læremidler og projekter

    Lidt      HvertCasesamlingen kan downloades ved at klikke her. 10 inspirerende eksempler på læremidler og projekterSkrevet af: NicolaiI BRICKS (link til projektet) projektet har vi sammen med italienske CSCI samlet 5 italienske og 5 danske eksempler på projekter...