Skolebesøg fra Trondhjem

Norske skoleledere var i marts 2022 på inspirationstur i København, hvor de besøgte 3 skoler

Studietur | Webinar

Status:

Realiseret

Periode:

2022

Geografi:

Danmark

Projektpartner:

13 skoleledere fra rektornetværket i Trondheim Kommunes midtby kom i marts 2022 til København for at få inspiration til deres arbejde med projektbaseret læring, innovation og arbejdet med bæredygtighed i skolen. &LEARNING blev hyret til at sammensætte programmet og til at fungere som guide for ledernetværket de to dage, de var i København. Vi besøgte bl.a. Skolen på Grundtvigsvej på Frederiksberg, Den Grønne Friskole på Amager og Læringshuset Nærheden i Høje-Taastrup. Vi tilrettelagde et alsidigt program, så skolelederne kunne blive inspireret af forskellige måder at gribe det didaktiske og ledelsesmæssige arbejde an på. Vi afsluttede besøget med at holde et kort oplæg om innovationsdidaktik og verdensmålene – og faciliterede en fælles refleksion over indtrykkene. 

I starten af maj gennemførte vi et webinar med rektornetværket for at samle op på besøget og zoome ind på deres mulige ledelseshandlinger.

Vi hadde noen veldig lærerike dager i København. &LEARNING hadde satt sammen et flott og skreddersydd program som var helt oppe hos hele rektorgruppen. Vi fikk inspirasjon og kunnskap til vårt videre arbeid med prosjektbasert undervisning og fokus på bærekraftsmålene inn i skolen.

Karen Kjos-Hanssen Husøy

Skoleleder, Hallset Skole, Trondheim kommune, Norge