#

Mød Maja

Maja Holdorf

Udvikler

Jeg har igennem mit mangeårige virke som folkeskolelærer, fagdidaktisk vejleder, læremiddel-indkøber og konsulent i digitale læringsmiljøer et bredt og nuanceret indblik i skolen som organisation og udviklingsarena. Siden 2017 har jeg som selvstændig udviklet undervisningsmaterialer, gennemført læringsevents og kompetenceudvikling i ind- og udland. Jeg står bl.a. bag Arla Food Designer, CRAFT, Vælg Ægte og Nutaaliorta. Desuden er jeg medstifter af Undervisernes Forlag, hvor jeg udvikler, udgiver og udbreder undervisningsmaterialer i samarbejde med passionerede lærere fra hele landet.

Jeg brænder for at inddrage børns perspektiver og give dem en tro på, at vi sammen kan løse virkelighedsnære problemstillinger. Min største drivkraft er at være med til at skabe de magiske øjeblikke for børnene, hvor de oplever, at de kan forandre verden omkring dem.

I &LEARNING samarbejder jeg med affaldsselskabet Renosyd om udviklingen af et nyt undervisningsmateriale, der vil engagere elever i at udvikle løsninger til konkrete affaldsudfordringer.

maja@holdorf.org | +45 22 91 22 05