#

Mød Lilian

Lilian Rohde

Udvikler & redaktør

Jeg bruger en del af min tid som lektor på læreruddannelsen ved Københavns Professionshøjskole, hvor jeg underviser lærerstuderende og lærere i innovation, engelsk og pædagogiske fag. Jeg er forfatter til bøger og artikler om innovationsdidaktik, herunder bogen Innovative Elever. Jeg har deltaget i flere udviklingsprojekter, herunder film om demokratisk iværksætteri for Efterskoleforeningen og et EU-projekt med fokus på entreprenørskab i undervisningen, som kan ses her: https://www.tesguide.eu.

 Jeg er for tiden optaget af at tilrettelægge film om innovation i den faglige undervisning, dels i folkeskolen og dels i læreruddannelsen. Fagene er dansk, matematik, historie, biologi (med sproglig udvikling) samt dansk som andetsprog på læreruddannelsen. Filmene kan ses her: https://orcapress.ffe-ye.dk/publikationer/grundskolen/alle-trin/innovation-og-entreprenoerskab-i-fagene

 Jeg har været medforfatter på en artikel om bæredygtig kompetenceudvikling i antologien Håbets og handlingens pædagogik og deltaget som oplægsholder i Verdensmålsnetværket. Pt. er jeg engageret i udviklingsredaktionen i projektet Aktion Klima.

lilian.rohde@email.dk | +45 51 50 58 30